Εταιρεία

Εταιρεία

Η MindmeUp είναι μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε το 2021 από τον Θωμά Γκίλια, ο οποίος με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA (Ελλάδα) και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Καινοτομίας - MSc (Αγγλία), καθώς και εκτενή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. Η MindmeUp δίνει έμφαση στη συλλογικότητα, στη δημιουργικότητα, στον πειραματισμό και στις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της. Ενθαρρύνουμε την καινοτομία, την πρωτοτυπία και το thinking outside the box από την εσωτερική λειτουργία της εταιρείας ως το τελικό προϊόν που απευθύνεται στους πελάτες μας.

Όραμα

Η MindmeUp έχει ως όραμα να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της, εισάγοντας την καινοτομία και την αριστεία στην επίτευξη των στόχων. Προσδοκία μας είναι να κατακτήσουμε μία ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά, ως μία ανταγωνιστική εταιρεία του κλάδου, με γνώμονα την επιχειρηματική αριστεία.

Αξίες

Η MindmeUp διέπεται από κανόνες ηθικής και επαγγελματικής δεοντολογίας, με έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, στην εμπιστοσύνη, στη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στην κάλυψη ή και υπέρβαση των προσδοκιών του πελάτη.

Στόχοι

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή καινοτόμων, ποιοτικών και αποτελεσματικών λύσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν δυναμικό χαρακτήρα και χτίζονται με επίκεντρο τις εκάστοτε ανάγκες σας. Βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας μας αποτελεί η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, μέσα σε ένα δημιουργικό και καινοτόμο πλαίσιο συνεργασίας.

Ελάτε σε Επαφή

Θα χαρούμε να ακούσουμε νέα σας. Στείλτε μας και θα μάθετε όλα μας τα τελευταία νέα.